Az Online Papírbolt webáruház oldalán megtalálható termékkínálatunk bemutatása

Online Papírbolt blog

Online Papírbolt blog

Kingston pendrive

2019. december 09. - Online Papírbolt

Titkosítva biztonságosabb!
Ismerje meg a Kingstone titkosított pendrive-okat!
Biztonságos adatvédelem vállalkozásának!

A legdrágább üzleti vagyon nem feltétlen a bankszámlán található pénz, hanem az adatok! Ha ezek illetéktelen kezekbe kerülnek, óriási veszteséget okozhatnak egy vállalat életében, éppen ezért megbízható helyen kell tárolni őket, például titkosított pendrive-on. Számtalan vállalat dolgozója használ munkája során titkosítatlan pendrive-okat, ráadásul legtöbbjük nem is értesíti munkáltatóját arról, ha elveszít egy céges adatokat is tartalmazó USB- kulcsot. Mégis alábecsülik a titkosított pendrive-ok fontosságát.

A szóbeszéd élvonalában a londoni repülőtér adatainak ellopása áll. Jogosulatlan személyhez jutott egy pendrive, amin rajta voltak a Heathrow londoni repülőtér fontos adatai, melyet elérhetővé tett az illető a helyi könyvtárban.

Az ilyen esetekből okulva gondoljuk azt, hogy a legjobb módszer az adatok védelmére a titkosítás. Ezáltal bátran vihetjük magunkkal mindenhová adatainkat, hiszen biztonságban vannak, és nem kell tartani az eltulajdonítástól és visszaéléstől. A megfelelő titkosítás elengedhetetlen eszköze a jó jelszó kiválasztása. Ehhez adunk pár tippet, aminek alkalmazásával minimalizálni lehet a jogosulatlanul próbálkozók lehetőségeit.

legalább 8 karakter hosszú legyen
tartalmazzon kis-és nagybetűt is, valamint számot
A titkosítás nélkülözhetetlen a következő okok miatt:

a fontos vállalati adatok biztonságának megőrzése érdekében
az ügyfél információk védelmében és a GDPR betartására.


További KINGSTON pendrive-vok!

kingston_pendrive.jpg

 

További adattárolók, katt ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinepapirbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr4715345136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása