Az Online Papírbolt webáruház oldalán megtalálható termékkínálatunk bemutatása

Online Papírbolt blog

Online Papírbolt blog

Domestos higiénia tisztítószerei

2019. december 10. - Online Papírbolt

A higiénia fontossága!


A DOMESTOS a higiénia élharcosa!
A higiénia fontossága különösen fontos az irodai környezetben is. A DOMESTOS termékei teljes körű higiéniát nyújtanak legyen szó a konyháról, mosdókról, illetve egyéb felületekről. A DOMESTOS „Extended Power” rendkívül sok oldalú termék, használatával egyszerűen és könnyen fertőtleníthetjük a mosdó felületeit. Praktikus megoldást nyújthat a mindennapokban a DOMESTOS higiénikus törlőkendő is, melynek segítségével könnyedén fenntarthatjuk a higiéniát. A mosdók frissességéről a DOMESTOS „Power 5” Wc blokk termékei gondoskodnak, melyek segítenek megelőzni a koszt és a vízkőlerakódásokat a takarítások között is, emellett pedig hosszantartó és kellemes illatot árasztanak magukból. A WC-kagylóban lévő vízkő lerakódások ellen pedig bevethetjük a DOMESTOS „Zéró” vízkőoldót.

A DOMESTOS márka küldetése a magyar diákok higiéniai körülményének javítása. Az elmúlt évekhez hasonlóan 2019-ben is sikeresen megvalósult az Iskolamosdó Felújítási kampányuk. Idén már ötödik alkalommal hívták életre a programot, melynek keretében újabb három magyar kisiskola mosdói újulhattak meg.

További higiéniai termékeink, katt ide!

domestos.jpg 

A DOMESTOS az iskolai WC-kért:

2015-ben a DOMESTOS indított egy programot, melynek keretein belül elindította Iskolamosdó-felújítási programját. Ezzel az elmúlt 3 évben több ezer gyermek személyi higiéniás körülményeit javították 15 vidéki iskolában. Ezen sikerek nyomán haladtak tovább 2018-ban is, amikor a DOMESTOS 15 millió forinttal támogatta a hátrányos térségekben működő általános iskolák mosdófelújítását. Idén egy internetes szavazás keretein belül 8 iskolának nyílik lehetősége pályázni, amiből a fogyasztók szavazatai szerint 4 iskola WC-je fog felújításra és tisztításra kerülni.

A DOMESTOS hosszú távon támogatja a gyerekek személyi higiéniáját illetve az egészséges életmódra nevelést!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinepapirbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr7915345940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása