Az Online Papírbolt webáruház oldalán megtalálható termékkínálatunk bemutatása

Online Papírbolt blog

Online Papírbolt blog

Üdvözöljük a PENTEL világában!

2023. április 07. - Online Papírbolt

Japán minőség 1946 óta

A PENTEL egy japán márka, mely kiváló minőségű termékeket gyárt már 1946 óta. Választékuk a klasszikus és divatos írószerektől a jelölő filcekig és a hobbi művészeti kellékekig terjed. Termékfejlesztéseikkel új szabványokat állítanak fel évtizedek óta. A ma használatos írószer-technológia nagy rész a cég saját kutatásából és fejlesztéséből származik. A következő 75 évben is csak a legmagasabb minőségű anyagokat kívánják felhasználni a bevált termékek fejlesztésében és új ötletek megvalósításában annak érdekében, hogy a lehető legkomfortosabb írásélményt biztosítsák az Ön számára. 

Mit jelent a „PENTEL” szó?

Valójában két szó összetétele: a „pen” tollat, illetve íróeszközöket jelent, a „tell” pedig a kommunikációra utal: a kiváló minőségű írást és művészeti igényeket, valamint az önkifejezést és fejlődést támogatják. Átfogó választékuk szinte minden felhasználási területre kínál termékeket: otthonra, iskolába, irodába, kereskedelembe, ipari környezetbe, a klasszikus írószerektől a jelölő filcekig és a színes kreatív termékekig.

Kiemelten fontos a cég számára, hogy környezetbarát és fenntartható termékeket gyártsanak, ezért a legtöbb termék újratölthető, és magas az újrahasznosított anyagok aránya.

PENTEL termékek

Íráshoz a megfelelő íróeszközre van szükség. Olyanra, amely kellemes írásélményt biztosít, szépen ír, ugyanakkor erős a színe – mindezen tulajdonságok megvannak a PENTEL „EnerGel” termékekben.  Az azonnal száradó tintás „EnerGel” zseléstollak 84%-ban újrahasznosított anyagból készülnek, és kifejezetten ajánlottak grafikák és karikatúrák rajzolásához. 12 színben érhetők el, amelyekkel élvezetessé, változatossá és hangulatossá tehetjük a hagyományos irodai és otthoni felhasználást is.

Ha PENTEL markert választ, biztos lehet a termék kiemelkedő minőségében. Legyen az irodában, a műhelyben vagy otthon: az olyan eszközökkel történő munka, amelyek nem működnek megfelelően, idegesítő és időigényes. A PENTEL táblamarkerek ráadásul 50%-ban újhasznosított anyagokból készülnek, míg a megfordítható hegyű, nedvesen törölhető folyékony krétamarkernél ez a szám 69%!

Számos filctoll extra hosszú írásképességgel rendelkezik és tökéletes megoldás jelölésre vagy rajzolásra különféle felületekre: karton, fém, üveg, kerámia, műanyag és gumi. A PENTEL kreatív termékei a Bullet Journal kéziírási technikához is használhatók.

PENTEL golyóstollak amellett, hogy kényelmes írást biztosítanak az azonnal száradó tintának és a gumis fogórésznek köszönhetően, 83%-ban újrahasznosított anyagból is készülnek. A számos színt variálva pedig egyedi és változatos tartalmakat hozhat létre, melyekre öröm lesz ránézni. 

A PENTEL termékekkel minden egyes nap olyan „eszközt” vehet a kezébe, amely kreatív ötletekre inspirálja. Próbálja ki Ön is!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinepapirbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr5818096998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása