Az Online Papírbolt webáruház oldalán megtalálható termékkínálatunk bemutatása

Online Papírbolt blog

Online Papírbolt blog

Flóraszept klórmentes termékcsalád

2023. április 08. - Online Papírbolt

Eltávolítja a baktériumok 99%-át!

Napjainkban kiemelt hangsúlyt kap az otthonunkban és környezetünkben található tárgyak és eszközök fertőtlenítése. Számos vírus- és baktériumölő lehetőség közül választhatunk, azonban egészségünkre és környezetünkre nézve nem mindegy, hogyan döntünk. A klóros vegyszerek káros hatással lehetnek egyes kényesebb felületekre, elszínezhetik a textíliákat, illetve erős, kellemetlen szagot hagynak maguk után.

A Flóraszept klórmentes termékcsaládja klór nélküli fertőtlenítést biztosít, és kellemes illatot hagy maga után, kíméletesen tisztítva a kezelt felületeket, ráadásul hatékony formulája egyszerre kínál tisztítást és fertőtlenítést is. A Flóraszept univerzális klórmentes fertőtlenítő hatású spray elpusztítja a baktériumok és vírusok 99%-át. Hatékonyan oldja a zsíros szennyeződéseket, valamint a fürdőszobai szappanlerakódásokat és szennyeződéseket. Erős formulája eltávolítja az allergéneket is, mint a poratkákat és polleneket.

A lakásunk különböző helyiségeiben felmerülő egyéb problémákra is célzott megoldást kaphatunk. A Flóraszept fürdőszobai klórmentes fertőtlenítő tisztítószer a fürdőszobai szennyeződések tisztítására és fertőtlenítésére alkalmas, és elpusztítja a baktériumok 99%-át. Allergén- és polleneltávolító tulajdonsággal is rendelkezik, valamint hatékonyan tisztítja meg a lemosható felületeket a fürdőszobában. A Flóraszept konyhai klórmentes fertőtlenítő spray fertőtlenítő tulajdonsága mellett kiválóan és könnyedén távolítja el a zsíros szennyeződéseket, és hatékonyan tisztítja meg a lemosható felületeket a konyhában.

Ha pedig az általános, nagy felületek tisztításáról és fertőtlenítéséről szeretnénk gondoskodni, a Flóraszept padló- és felülettisztítók tökéletes választások lehetnek. A levendula és ócean illatú fertőtlenítőkkel friss, üde illatot varázsolhatunk otthonunk bármely felületén. Az antibakteriális fertőtlenítő bőrgyógyászatilag tesztelt formula, amely biztonságosan* használható gyerekbútorok tisztítására is.

*A biztonságos használathoz gondosan kövesse a használati utasítást.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinepapirbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr3218097002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása