Az Online Papírbolt webáruház oldalán megtalálható termékkínálatunk bemutatása

Online Papírbolt blog

Online Papírbolt blog

Vigyen színt a hétköznapokba!

2023. április 09. - Online Papírbolt

Új színek a SCHNEIDER Basic golyóstollak kínálatában

Olyan írószert keres, ami egyenletesen és gördülékenyen ír, ráadásul intenzívek a színei? Akkor Önnek a SCHNEIDER „Slider” golyóstollakra van szüksége!

A „Slider” golyóstollakban található ViscoGlide® technológiájú tinta a cég saját szabadalma, mely könnyedebb és gördülékenyebb írást biztosít a hagyományos golyóstollakhoz képest, ráadásul rendkívül gyorsan szárad, így a maximumot hozza ki az írásból. A speciális tintaáramlásnak, a tolltest kényelmes kialakításának, valamint az XB tollhegynek köszönhetően az írásélmény új szintre emelkedik.

A „Basic” széria kínálata a klasszikus, jól bevált és közkedvelt színek mellett ráadásul most újakkal is bővült, amikkel még változatosabbá és figyelemfelkeltőbbé tehetjük a leírtakat. Ezek a lila, narancssárga, rózsaszín, világoskék, világoszöld és zöld.

Próbálja ki Ön is a „Slider” Basic golyóstollakat, és meglátja, többé nem akar mással írni!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinepapirbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr6718097012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása