Az Online Papírbolt webáruház oldalán megtalálható termékkínálatunk bemutatása

Online Papírbolt blog

Online Papírbolt blog

A művészet következő szintje

2019. március 01. - Online Papírbolt

Ismerje meg a DERWENT márkát!

 

A DERWENT története az angol tóvidék szívében, a Borrowdale-völgyben felfedezett grafittelepekkel kezdődött. A vidék ceruzagyártásának története egybefonódott a márka nevével és az 1800-as évekre már a virágzó vidéki ipar alapjává vált. ( Olajpasztell kréta, Festék, Színes ceruza, Filctoll ) A mai DERWENT elődje, a Cumberland Pencil Company 1916-ban jött létre, az első DERWENT színesceruza pedig 1938-ban látta meg a napvilágot. A második világháborúban a vállalat a titkosszolgálat számára gyártott miniatűr térképekkel és beépített iránytűvel ellátott ceruzákat, hogy a lelőtt gépek pilótái a lehető leghamarabb ki tudjanak menekülni a német területekről. A gyár helyén ma is megtekinthető a megannyi látogatót vonzó ceruzamúzeum.

 

A DERWENT márka a korábbi hagyományokból építkezve nyitotta meg új gyárát 2008-ban Lillyhallban. Nemcsak a hagyományos ceruzák fejlesztése került fókuszba, hanem innovatív termékek kialakítása a hobbiművészek új generációinak számára. A professzionális anyaghasználat és a tartósság a kiváló ajánlólevél minden alkotni vágyónak. Olajpasztell kréta, Festék, Színes ceruza, Filctoll

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinepapirbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr2114662421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása