Az Online Papírbolt webáruház oldalán megtalálható termékkínálatunk bemutatása

Online Papírbolt blog

Online Papírbolt blog

A végtelen színezés öröme

2023. május 05. - Online Papírbolt

Megérkeztek a MAPED „Infinity” színes ceruzák!

Minden tanár ismeri a kellemetlen helyzetet, amikor a diákok ceruzájának írás, jegyzetelés közben törik ki a hegye. A hegyezés alatt a gyerekek elveszítik a figyelmüket, nem is beszélve a koszolásról, amivel a folyamat jár. Ez a szülőknek is bosszantó, hiszen ennek eredményeként gyakrabban kell ceruzát vásárolniuk.

MAPED „Infinity”

A MAPED egy szenzációs újdonsággal rukkolt elő idén, ami nem más, mint a színes ceruzák új generációja, az „Infinity”. Az innovatív, 100%-ban színesceruzahegyből álló termék már ránézésre is különleges, kialakításának köszönhetően pedig önmagát hegyezi, így akár 10-szer tovább tart, mint hagyományos társai. A termék ráadásul hulladékmentes és rendkívül ellenálló.

maped_vegtelen_szinezes_1080x1080.jpg

Az „Infinity” ceruzák élénk színüknek köszönhetően alkalmasak íráshoz, színezésre és rajzoláshoz is, legyen szó nagyobb felületekről vagy éppen precízebb munkáról. A ceruzák fogása kellemes, könnyen siklanak a papíron, és kiváló fedőképességgel rendelkeznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinepapirbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr4718117328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása