Az Online Papírbolt webáruház oldalán megtalálható termékkínálatunk bemutatása

Online Papírbolt blog

Online Papírbolt blog

Ragyogó mosoly minden nap

2023. április 09. - Online Papírbolt

Szájhigiénia és fenntarthatóság a Signálnál

A SIGNALNÁL már közel 100 éve célunk, hogy javítsunk az emberek szájhigiéniáján és szájápolási szokásain termékeink, szakértői tanácsaink és innovációink segítségével. A hét minden percében és órájában használjuk a szánkat. Beszélünk. Eszünk. Iszunk. Nevetünk. Énekelünk. Mosolygunk. Ízlelünk. Csókolunk. Mindezt a szánkkal tesszük. A ma embere világszerte gyakrabban és nyíltabban mosolyog, mint elődei, éppen ezért egyre fontosabb szerephez jutnak a fehér fogak. A SIGNAL az azonnali fogfehérítés szakértőjeként segíti az embereket abban, hogy a ragyogó fehér fogak által mosolyuk magabiztos lehessen. Mert hiszünk abban, hogy minden mosoly számít.

A SIGNALNÁL törődünk a bolygóval. Ezért a márka globális szinten ambiciózus kötelezettségeket vállal a műanyagok felhasználásával kapcsolatban.

A környezeti problémák súlyossága arra késztetett bennünket, hogy újragondoljuk a fogkrémtubusainkhoz felhasznált anyagokat. A SIGNAL globálisan törekszik olyan fogkrémtubusokat használni, melyek technikailag alkalmasak az újrahasznosításra, azonban ez egyelőre még nem minden országban valósul meg, többek között Magyarországon sem.

Tudjuk, hogy egy ragyogó mosoly mennyi mindent megváltoztathat, és meg vagyunk győződve arról, hogy ha jobban bízol a mosolyodban, az segíthet kifejezni magadat, és megmutatni egyedi szépségedet.

Elkötelezettek vagyunk a kiváló minőségű fehérítő hatással rendelkező fogkrémek fejlesztése mellett, amelyek lehetővé teszik, hogy mosolyod már az első használattól kezdve egyre fehérebbé váljon (az azonnali fehérítő hatás ideiglenes és optikai).

Az egyes SIGNAL fogkrémek különböző természetes eredetű összetevőkkel készülnek, ilyen például az aktív szén, a kókusz kivonat vagy a zsálya- és kakukkfűolaj. Emellett antibakteriális hatású ásványi cinket tartalmaznak, mely összetevő segít védelmet nyújtani a lepedékképződés ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinepapirbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr7918097008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása