Az Online Papírbolt webáruház oldalán megtalálható termékkínálatunk bemutatása

Online Papírbolt blog

Online Papírbolt blog

Rapesco tűzőgép és lyukasztó

2019. december 11. - Online Papírbolt

A RAPESCO új megközelítése az ECO-hoz!


Fedezze fel a RAPESCO teljes ECO-termékkínálatát!
A RAPESCO büszkén mutatja be új öko-termékcsaládját. Kiváló minőségű tűzőgépek és lyukasztók újrahasznosított anyagokból, vonzó kivitelben!

rapesco_eco.jpg

A RAPESCO Office Products- Európa egyik vezető irodai termékgyártója. A környezet iránti elkötelezettségét teljesíti azáltal, hogy számos meglévő terméküket frissítik környezettudatosra, valamint új ECO termékeket is dobnak piacra.

Az ECO nem csupán a RAPESCO termékcsaládja, hanem egy olyan filozófia, mely szerint az üzleti döntéseknek minden szempontjából szem előtt kell tartania a környezetvédelmet. Ennek a kötelezettségvállalásának részeként a RAPESCO számos kulcsfontosságú termékét korszerűsíti, amelyek specifikációja javulni fog az ECO anyagba való áthelyezéssel. Négy új környezettudatos termék jön forgalomba, amelyek egy lépéssel meghaladják az ilyen termékek normáit. Ezek a nagyteljesítményű tűzőgépek nagy százalékban újrahasznosított műanyagból készülnek, és ami a legfontosabb, hogy ugyan azon az áron kínálják majd őket, mint a nem öko-elődeik és a többi társuk, annak érdekében, hogy elérjék a fogyasztók ugyanolyan áron, mint korábban, de immáron egy környezetkímélő változatban.

rapesco_eco_lyukaszto.jpg

További irodai kisgépek!

Ken Trenberth (Kereskedelmi Izgagató) szerint az újonnan kibővített ECO termékcsalád nem csupán a közvetlen versenytársakkal szemben veszi fel a harcot, hanem kiválóan teljesít más standard, nem öko-termékekkel szemben is.

Ismerje meg a Rapesco ECO termékeit!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinepapirbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr5015345966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása